Medewerker aan het woord

Bij Faber Betonpompen werken zo'n 60 werknemers goed met elkaar samen. Het zijn enthousiaste professionals die veel plezier in hun werk hebben. Maar hoe is het eigenlijk om bij Faber te werken?
Een betonpompmachinist aan het woord.

 Roelof-Jan Groenewold Tiktak
Betonpompmachinist M36/4 Putzmeister

“Ik werk vanaf 1989 bij Faber als betonmachinist. De werkzaamheden zijn niet alleen het bedienen van de pomp, het gaat veel verder. Je denkt mee, staat dicht op de vloer, maar luistert altijd naar de aannemer. Je blijft dienstverlenend en een eigen zin telt niet altijd.
Met veel plezier sta ik morgens op, iedere stort is een ‘avontuur’. Waar kom je te staan en met wie ga je samenwerken, want het blijft echt teamwerk met de stortploegen en aannemers. Het werk is hierdoor lekker afwisselend, en daarom bevalt het me ook altijd prima bij Faber!

We hebben een erg leuk team, staan niet stil in de ontwikkeling en ons materieel hebben we echt verschrikkelijk goed voor elkaar. Dit laatste horen we ook vaak van klanten, die vinden dat erg belangrijk. De pompen zijn compleet en de klant heeft zo een zorg minder. “

Tiktak kijkt nauwkeurig mee met de stortploeg.

Projecten & Innovaties

Kies voor Faber Comfortvloer
Eerste fiets- en wandelpaden met met fundering van schuimbeton
Aardbevingsbestendig wonen op innovatief schuimbeton

Meer »