Wie is Faber

Ontstaan in 1972 als een gespecialiseerde onderneming in het verpompen van betonmortel. Faber Betonpompen is met 2 vestigingen, 60 medewerkers, 30 mobiele betonpompen en 5 Celbeton menginstallaties uitgegroeid tot misschien niet de grootste maar zeker het innovatiefste betonpomp onderneming van Nederland.

Daarnaast zijn we sinds de jaren 90 actief als producent en verwerker van Celbeton, het beton dat begint waar Schuimbeton ophoudt. Met onze zelf ontwikkelde BetonDobber® leveren, verpompen en brengen wij betonmortel onder water op de juiste hoogte aan. In de afbouwsector zijn wij actief met het aannemen van complete gipsgebonden (anhydriet) gietvloeren.

Faber Betonpompen

Door innovaties en technisch hoogstaande ontwikkelingen heeft Faber Betonpompen een modern machinepark en is in staat efficiënt en economisch grote en kleinschalige projecten in de woning- en utiliteitbouw, weg- en waterbouw te realiseren tegen concurrerende prijzen.

Om het machinepark te onderhouden heeft Faber een eigen Technische Dienst.

 

Luchtfoto Creil

De werknemers van Faber maken voor onze klanten het verschil. De Faber medewerker luistert naar de wensen van de klant en staat
op de bouwplaats dicht op het werk.

Aantoonbare kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit staan daarbij centraal.
Wij streven ook naar 100% betrouwbaarheid.
Bij al onze diensten, leveringen en afspraken is
dit herkenbaar.

Faber Betonpompen is voortdurend bezig met innovaties om onze klant nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!

Projecten & Innovaties

Kies voor Faber Comfortvloer
Eerste fiets- en wandelpaden met met fundering van schuimbeton
Aardbevingsbestendig wonen op innovatief schuimbeton

Meer »