×

Tot ziens in Assen, op de beurs!

Bouwen en verbouwen doe je met Faber!

Maak o.a. kennis met onze unieke Faber Comfortvloer, opgebouwd uit een optimaal isolerende laag Schuimbeton, ideaal voor:

  • vervanging van een houten vloer
  • 20% besparen, elk jaar weer
  • Hoger energielabel
  • Gasloos te verwarmen

Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 januari 2020 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de vijftwintigste keer georganiseerd, dus een jubileum!

Bouwplan, Thuis in Wonen, is dé beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid.

Ook tijdens de editie in 2019 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen!

We zien je graag op 23, 24 en 25 januari in Assen.
Tot ziens tijdens de ‘beurs Bouwplan’.

Hier zie je een impressie van vorig jaar:

 

De naam ‘Comfortvloer’ zegt het al

Het comfort komt door het aanbrengen van een gebruiksklare hoofdvloerverwarming op de eerste laag. Deze wordt compleet aangesloten en gegarandeerd op de bestaande CV installatie.

De Faber Comfortvloer is een vlakke en schone vloer door toepassen van een anhydriet gietdekvloer aangebracht over de vloerverwarming. De anhydriet gietdekvloer is het ideale startpunt voor je nieuwe houten-, tegel-, of andere vloerbedekking.

Uitgebreide informatie over de Faber Comforvloer vindt je op onze speciale website, hier kun je tevens direct je offerte aanvragen:

 

> Bereken hier je Faber Comfortvloer eenvoudig en snel!