×

Vacatures: Betonpompmachinist Noord-, Midden en Zuid Nederland

Ben jij een vrijbuiter die geen 5 dagen wil werken?

Wij zijn op zoek naar betonpompmachinisten met een enthousiaste instelling die er lol in heeft alleen te werken, maar ook samen in een team. Familiebedrijf Faber Betonpompen heeft geweldige en betrokken mensen in dienst. Wil jij daarbij horen?

Wij bieden:

Wij verzorgen en betalen je opleiding (je bent wel in het bezit van je B rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van je C rijbewijs en VCA diploma). Je krijgt een goed onderhouden betonpomp waarmee je samen met de betonstorters de klant blij gaat maken. En je mag eventueel je eigen machine thuis parkeren.

Je bent in principe in het weekend en tijdens de zomer schoolvakantie vrij. Daarentegen heb je er geen moeite mee om vroeg op te staan.

Salaris € 40.000,- per jaar. Genoemd salaris is indicatief en op basis van full time, vijf dagen, inclusief reële aanname aan overwerk en vakantiegeld. Wij geloven in een vierdaagse werkweek, vraag ons naar het waarom en wat dan de verdiensten zijn!

Ben jij die gemotiveerde, flexibele aanpakker?

Wij zoeken een gedreven teamplayer die probleemoplossend en zelfstandig kan werken, herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren of je gegevens aan ons toe te sturen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaande contactformulier:

Vragen of informatie:

Voor meer informatie over Faber Betonpompen nodigen we je uit om verder te kijken op onze website.

Wil je solliciteren met brief en CV?

Mail je CV en motivatie naar vacature@faberbetonpompen.nl