×

Vacature: Medewerker Supersub / Celbeton

Voor onze afdeling SuperSub in Creil zijn wij op zoek naar een fulltime:

      MEDEWERKER SUPERSUB / CELBETON

Wat ga je doen?

Jij bent één van het team die van het begin tot het eind van het project mede verantwoordelijk is om een netjes eindresultaat te leveren. Een project bestaat uit het storten van een fundering onder een sportveld (padel, atletiek, tennis, ijsbaan of hockeyveld). Binnen het project heb jij een eigen taak. Dit kan zijn; schuimbeton storten, vezels afwegen en toedienen aan de pomp, de slang begeleiden, laseren, dobberen of afrijen van de schuimbeton. Ook help je mee bij alle voorkomende werkzaamheden vooraf, tijdens en na het project, zoals het klaarzetten van het materiaal, bekisting verwijderen, het schoonmaken en opruimen van alle materialen en het transport van en naar het project. Naast je eigen taak ben je ondersteunend aan andere collega’s zodat het werkproces goed verloopt. Regelmatig ben je een nachtje van huis met het team en verblijf je in een hotel waar het aan een goede maaltijd en gezelligheid niet ontbreekt. Als de weersomstandigheden buiten niet toelaatbaar zijn vorm je met 1 of 2 collega’s een team om met ons materieel naar de bouwwerken van onze zakelijke en particulieren klanten te gaan voor het storten van een schuimbeton vloer. Je hebt veel afwisseling, werkt zowel buiten als binnen, je komt in alle delen van het land en dat maakt dat geen één dag hetzelfde is.

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde aanpakker die goed kan samenwerken. Jij houdt van afwisseling in je werk, werkt graag met je handen en werkt netjes. Je bent graag veel in beweging en vindt het niet erg om samen de dag vroeg te beginnen.

Wij bieden:

  • Marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd, evt. werkervaring en rijbewijzen.
  • Wij verzorgen en betalen je VCA en/of evt. te behalen rijbewijzen.
  • Een prima hotel met goede maaltijd bij een overnachting.
  • Een informele werksfeer in een leuk en hecht team.

Werken bij Faber

Faber Betonpompen is ondertussen uitgegroeid tot de meest innovatieve betonpomp- en schuimbeton onderneming in Nederland. Bij onze 4 vestigingen in Creil, Zoeterwoude, de Goorn en ’s-Hertogenbosch werken 140 gemotiveerde en betrokken medewerkers die allemaal hun steentje bijdragen om succesvol te zijn en blijven.

Op het gebied van schuimbeton beschikken we over een eigen R&D afdeling waar we continu bezig zijn met het onderzoeken en het uitvinden van nieuwe (schuim)betonsoorten voor duurzame oplossingen in de bouw. Wil je meer weten over Faber? Kijk dan even op onze website faberbetonpompen.nl

Wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaande contactformulier en we nemen snel via de mail contact met je op om verdere informatie op te vragen. Houd dus ook je spambox in de gaten.

Meer informatie over de inhoud van de functie?

Neem dan contact op met Stan Kuijpers tel: 06 57270714

Solliciteren?

Mail dan je motivatie en CV naar vacature@faberbetonpompen.nl