×

Vacature: Operator schuimbeton Noord Nederland

Ben jij bereid om de handen uit de mouwen te steken?

Kun je zelfstandig werken en ben je ook sociaal vaardig en in staat om goed samen te werken? Als jij die aanpakker bent en geen 9-17 mentaliteit hebt, nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Als operator schuimbeton vorm je samen met 1 of 2 schuimbetonverwerkers een team en ga je met ons materieel naar de bouwwerken van onze klanten in Nederland toe. Je werkt vanuit standplaats Creil.

De grondstoffen (cement, zand, schuimmiddel en water) worden door onze speciaal ontwikkelde mobiele Celbeton-units in de juiste verhouding gemengd, verpompt en door ons in het werk aangebracht.

Als operator ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het bedienen van de mobiele installatie en het productieproces. Je onderhoudt nauw contact met de leveranciers van grondstoffen. Tevens ben je eerste aanspreekpunt voor de planning en de technische dienst.

Ben jij die gemotiveerde, flexibele aanpakker?

Wij zoeken een gedreven teamplayer die probleemoplossend en zelfstandig kan werken, herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren of je gegevens aan ons toe te sturen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaande contactformulier:

Vragen of informatie:

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Technisch Directeur Dhr. H. de Boer tel: 06-22409304
Voor meer informatie over Faber Betonpompen nodigen we je uit om verder te kijken op onze website.

Wil je solliciteren met brief en CV?

Mail je CV en motivatie naar vacature@faberbetonpompen.nl