×

Vacature: Planner

Voor onze afdeling celbeton in Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een planner.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke planning van de medewerkers van de afdeling celbeton en van de celbeton- en anhydrietmachines waarbij de klant en de medewerker tevreden is.

Wie ben jij?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over enkele jaren werkervaring als planner, hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling. Je bent een teamspeler gericht op samenwerking, bent stressbestendig en in staat om probleemoplossend te werken. Daarnaast ben je representatief in je contacten en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

  • Wat bieden wij:
  • Marktconforme salaris afhankelijk van je leeftijd en/of werkervaring
  • Een laptop en een mobiele telefoon
  • Een enthousiast team en informele werksfeer
  • Ontwikkel- en scholingsmogelijkheden
  • Leuke zomer BBQ en kerstborrel

Werken bij Faber

Faber Betonpompen is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel en het produceren en leveren van schuimbeton. Ondertussen is Faber Betonpompen uitgegroeid tot de innovatiefste beton- en schuimbetononderneming in Nederland. Zo storten we beton naar hoogtes van 250m1 en verpompen en brengen betonmortel aan onderwater. Op het gebied van schuimbeton beschikken we over een eigen R&D afdeling waar we continu bezig zijn met het onderzoeken en het uitvinden van nieuwe (schuim)betonsoorten voor duurzame oplossingen in de bouw.
Faber betonpompen heeft vestigingen in Creil, Zoeterwoude, De Goorn en ‘s-Hertogenbosch.

Met 140 gemotiveerde, vakbekwame en betrokken medewerkers is Faber Betonpompen een groeiend en succesvol bedrijf. Het grootste deel van de medewerkers bestaat uit machinisten van de betonpompen. Alle collega’s zijn gelijk, directie en leidinggevenden gaan zelf regelmatig mee op betonstorten. Dat geeft aan hoe iedereen betrokken en dicht bij de uitvoering staat.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaande contactformulier:

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met planner Remco Mesman, telefoon 06 – 30846449.

Solliciteren

Past deze functie bij jou en wil je de uitdaging aan gaan? Dan zien we graag je motivatie en CV tegemoet en wie weet versterk jij binnenkort ons team.

Mail je CV en motivatie naar vacature@faberbetonpompen.nl