×

Vacature: Bedrijfsleider Celbeton

Functie

Bedrijfsleider Celbeton

Doel

Als Bedrijfsleider Celbeton ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en succesvol verloop van de operationele activiteiten rond celbeton, ondergrond van sportvloeren (Supersub) en vloerlift activiteiten.

Over Faber

Faber Betonpompen is een toonaangevende specialist op gebied van betonpompen en celbeton oplossingen. Het bedrijf heeft vestigingen in Creil, Zoeterwoude, De Goorn en ‘s-Hertogenbosch. Met ruim 150 gemotiveerde, vakbekwame en betrokken medewerkers is Faber Betonpompen een groeiend en succesvol bedrijf. Daar waar het moeilijk wordt, spitst Faber de oren.

Ruim 30 jaar geleden is Faber begonnen met de celbetonactiviteiten en heeft het R&D team in het unieke laboratorium de recepturen van het gepatenteerde celbeton met uitzonderlijke isolerende eigenschappen ontwikkeld en vastgelegd. Door deze voortdurende innovatieve kracht is Faber in staat leidend te blijven in de relatief jonge markt voor celbeton. De celbeton teams binnen Faber werken met 2 tot 7 personen in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Faber is toonaangevend in de volgende markten:

  • Comfortvloeren (hoog isolerende vloeren bij particulieren)
  • Supersub sportfunderingen
  • Vloertillen (het tillen van verzakte vloeren)
  • Vullagen

 

Faber is met haar celbeton-producten in de afgelopen jaren hard gegroeid. In haar ambitie wil Faber een nog grotere bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze maatschappij door zich meer te richten op het ontwikkelen en verbreden van haar product marktcombinaties. Vanwege deze ambities is de organisatie groeiend en zoekt Faber versterking voor het optimaliseren van haar processen. Hierdoor is de nieuwe functie van Bedrijfsleider Celbeton met standplaats Creil, ontstaan.

De rol

Binnen de Operationele afdeling van Faber werken circa 75 medewerkers verdeeld over de vestiging Creil, Zoeterwoude en De Goorn. Onder de Operationele afdeling vallen de afdeling Betonpompverhuur, Celbeton, Supersub en Vloerliften. Samen met de Bedrijfsleider Betonpompverhuur vorm je de Operationele managementlaag.

Als Bedrijfsleider Celbeton ben je verantwoordelijk voor de operationele teams van het domein Celbeton, Supersub en Vloerliften. Daarnaast geef je functioneel leiding aan de 3 operationeel leidinggevenden van de vestigingen en het bedrijfsbureau (2 technisch werkvoorbereiders).

De ambities van Faber vragen om verdere optimalisering en professionalisering. De Bedrijfsleider Celbeton pakt hier een aanjagende rol. Je hebt oog voor de kennis en kunde in de teams en enthousiasmeert de medewerkers tot standaardisatie en het continue verbeteren van de werkprocessen. Samen met de teams zorg je voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en een optimale customer journey. Het verlagen van de fout- en faalkosten zie je als een prachtige uitdaging. De verdere uitrol en doorontwikkeling van de klachtenafhandeling wordt door jou naar een hoger niveau getild. Data-driven management, formuleren van KPI’s en het sturen op output worden nader uitgewerkt en geïmplementeerd en zal onderdeel worden van de bedrijfsvoering op de vestigingen. De Bedrijfsleider Celbeton rapporteert aan de algemeen directeur.

Jouw profiel

Je bent een analytisch sterke proces manager en krijgt energie van het meenemen van jouw teams in het slimmer en gestandaardiseerd werken. Je bent een mensgerichte leider met een positieve en open houding. Als leidinggevende ben je gefocust om het beste uit jouw teams te halen, stelt heldere kaders en bent besluitvaardig. Je bent sterk samenwerkingsgericht en hebt een pragmatische en vooral hands-on mind-set.

Verder neem je mee:

  • Afgeronde hbo-opleiding richting bijvoorbeeld Bouwkunde, Civiele techniek of Technische bedrijfskunde;
  • Je brengt leidinggevende ervaringen mee binnen de bouw of aanverwante werkomgeving;
  • Je hebt kennis van en ervaring met procesverbetering en verandermanagement, kostenanalyses, KPI’s, budgettering en make- or buy vraagstukken.

Aanbod

Je komt te werken in een werkomgeving waarin samenwerken en vertrouwen belangrijke kernwaarden zijn. Binnen Faber zijn ze bereid om net dat stapje extra te zetten. Voor persoonlijk contact en humor is er altijd ruimte. Je krijgt de vrijheid om mee te denken met de ontwikkelingen van de organisatie. Je gaat daarbij samenwerken in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s. Uiteraard hoort daar een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bij.

Informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Annegreet van Wier van HÆD, 06-10751991. Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van HÆD, www.haed.nl of via vanwier@haed.nl. HÆD verzorgt de exclusieve werving van de Bedrijfsleider Celbeton voor Faber Betonpompen.