×

Hoera, Faber bestaat 50 jaar!

Wij bestaan 50 jaar! En dat vieren we graag op vrijdag 2 september met onze partners, klanten, leveranciers en werknemers. We hebben een mooi programma samengesteld om van deze dag een echt feestje te maken. Bent u erbij? Laat het weten via het opgaveformulier op deze pagina! Kunt u er niet bij zijn? Klik dan hier om u af te melden.

Spreker: Harm Edens

Harm Edens is vooral bekend als presentator van Dit Was Het Nieuws, maar wist u dat deze schrijver ook enorm bevlogen is op het gebied van duurzaamheid en natuur? Edens spreekt tijdens onze open dag over duurzaamheid in de bouwsector. Op een interactieve manier neemt hij het publiek mee en vertelt hij meer over 50 jaar Faber.

Nieuw: Elektrische pomp

Met trots presenteert Faber de eerste elektrische betonpomp! Deze pomp kan ingezet worden bij onderwaterbeton, vloerliften en asfaltliften. Tijdens de open dag is er een demonstratie van deze nieuwe machine binnen ons bedrijf.

Ontdek Faber

Onze werknemers laten u met plezier kennismaken met ons bedrijf! In groepen van maximaal 20 personen geven ze een rondleiding door ons bedrijf en vertellen u over alle innovaties die Faber rijk is.

Praktische informatie

Onze open dag vindt plaats op vrijdag 2 september. Tussen 12.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom. Het adres is: Burgwal 13, 8312 AA in Creil. Er is op ons terrein voldoende parkeergelegenheid.

De hapjes en drankjes staan voor u klaar. We zien uit naar uw komst!

Ja, ik ben erbij!

Harm Edens - ©Dirk-Jan van Dijk