×

Faber Comfortvloer

Je houten vloer vervangen door een schuimbetonvloer!

Jij wilt de bestaande ongeïsoleerde houten balkenvloer vervangen door een Faber Comfortvloer? Jij wilt de complete begane grondvloer inclusief vloerverwarming tegen een aantrekkelijke prijs en nauwelijks overlast voor de omgeving?
Wij bieden je de beste vloerisolatie, want écht besparen op de energierekening is een must!

Een uniek, compleet en hoogwaardig concept

De Faber Comfortvloer is opgebouwd uit een optimaal isolerende laag schuimbeton.
Het comfort komt door het aanbrengen van een gebruiksklare hoofdvloerverwarming op de eerste laag. Deze wordt compleet aangesloten en gegarandeerd op de bestaande CV installatie.

De Faber Comfortvloer is een vlakke en schone vloer door toepassen van een anhydriet gietdekvloer aangebracht over de vloerverwarming. De anhydriet gietdekvloer is het ideale startpunt voor je nieuwe houten-, tegel-, of andere vloerbedekking.

Faber Schuimbeton inzetten als Faber comfortvloer:

  • Weg houten vloer, hallo comfort!
  • 20% besparen, elk jaar weer
  • Hoger energielabel
  • 1 partij, 1 garantiepakket!
  • Maak uw huis geschikt om gasloos te verwarmen

 

In 2023 mét subsidie

In 2023 krijgen huiseigenaren € 11,- per m2 subsidie voor het isoleren van de woning. Dat bedrag ontvang je als je twee isolerende maatregelen laat uitvoeren. Je kunt nu ook alleen de vloer laten isoleren. Het subsidiebedrag is dan 5,50 per m2. Ga naar onze speciale website en vraag onze verkopers om advies.

 

Renovatievloer – Je houten vloer vervangen kort samen gevat:

Je houten vloer vervangen voor een renovatievloer met schuimbeton en vloerverwarming doe je bij Faber Comfortvloer. Duurzaam, goede vloer isolatie en comfort. Wij brengen het schuimbeton aan, verzorgen de levering van vloerverwarming en de anhydriet gietdekvloer. Alles onder één dak met een snelle levertijd. Dát is de renovatievloer van Faber Comfortvloer. Hét juiste adres voor het vervangen van je vloer, isoleren met schuimbeton, duurzaam en voordelig!

Uitgebreide informatie over de Faber Comforvloer vindt je op onze speciale website, hier kun je tevens direct je offerte aanvragen:

 

> Bereken hier je Faber Comfortvloer eenvoudig en snel!