×

Wereldprimeur voor Faber!

Faber Betonpompen zet actieve stappen naar vermindering van CO2-uitstoot met introductie van de allereerste elektrische M 42e betonpomp in Nederland. Deze innovatie markeert ons streven naar duurzaamheid. Om deze belangrijke mijlpaal te vieren hebben we een speciale actie voor onze klanten!

De elektrische M 42e betonpomp is een revolutionaire betonpomp die de voordelen van duurzaamheid en efficiëntie combineert. Daarnaast is de pomp veel stiller (50 procent minder geluid) dan een diesel-uitvoering, waardoor deze ideaal is voor gebruik in stedelijke gebieden. We zijn trots om in de bouwsector een leidende rol te spelen bij het bevorderen van duurzame oplossingen binnen de betonindustrie. 

Speciale actie!

Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, organiseert Faber Betonpompen een speciale actie. De eerste 100 bestellers van de elektrische M42 betonpomp maken kans op een elektrische fiets. Met deze prijs willen we onze klanten aanmoedigen om ook buiten de werkplek duurzame keuzes te maken. Reserveer nu!  

Nieuwe standaard 

De elektrische M 42e betonpomp biedt dezelfde indrukwekkende prestaties, efficiëntie en veiligheid als onze andere betonpompen, maar met een aanzienlijk verminderde milieu-impact. Met geavanceerde functies, zoals een intelligent controlesysteem en geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen, zet onze betonpomp de nieuwe standaard voor duurzaamheid in de betonindustrie. 

Bestellen 

Om de elektrische M 42e betonpomp te bestellen en om deel te nemen aan de actie om kans te maken op een elektrische fiets, kunt u contact opnemen via mail: planning@faberbetonpompen.nl of gewoon even bellen via 088-555-4444. We werken graag samen met u aan een groenere toekomst. 

Reserveer hier de elektrische M 42e betonpomp