×

Faber Betonpompen op de Huis en Energie beurs

Op 12, 13 en 14 november 2021 is Faber Betonpompen met een stand aanwezig op de beurs Huis & Energie in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.


Wij heten je van harte welkom op onze stand en leggen graag met veel enthousiasme aan je uit wat er zo speciaal is aan de Faber Comfortvloer en hoeveel meer wooncomfort de Faber Comfortvloer jou kan bieden.

Op onze stand B14 van Faber Betonpompen B.V. presenteren we onze Faber Comfortvloer. Dit is een compleet geleverde, aangebrachte en geïsoleerde vloer inclusief vloerverwarming die aan te sluiten is op je bestaande CV installatie of warmtepomp.

Als onze gewaardeerde relatie kunt je de beurs met € 2,50 korting bezoeken door gebruik te maken van onze kortingscode. Door je te registreren via https://huisenenergie.nl/ en daar jouw code 21HEFABER in te vullen ontvang je direct de korting op jouw ticket.

Huis & Energie is de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen en is geopend op vrijdag 12 en zaterdag 13 november van 10:00 tot 18:00 en zondag 14 november van 10:00 tot 17:00.

Meer informatie over de beurs, de presentaties die gegeven zullen worden, het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis en over de bereikbaarheid vind je op www.huisenenergie.nl.