×

“De vloer ligt er superstrak in”

De heer en mevrouw Pieper hebben ervoor gekozen om hun bestaande ongeïsoleerde houten balkenvloer te vervangen door een Faber Comfortvloer. Op deze wijze is de complete begane grondvloer inclusief vloerverwarming tegen een aantrekkelijke prijs geïsoleerd en kant en klaar afgewerkt.

Wat zijn jullie ervaringen met Faber?

“Ten eerste, hartelijk dank nog voor jullie comfortvloer. De vloer is volgens afspraak gestort en lag er spoedig superstrak in. Nogmaals mijn complimenten voor jullie heldere propositie, de uitvoering daarvan en de uiteindelijke kwaliteit. We waren ook zeer te spreken over de prettige communicatie in alle lagen van de Faber organisatie. Rothermo Vloerverwarming is ook nog even langs geweest om de verdeler dubbel te checken, voor een optimale functionaliteit”

Meer reacties over Faber Comfortvloer

De heer G.J. Koelmans:

“Goede afspraken, fijne en relaxte medewerkers die weten wat ze moeten doen. De vloer is mooi vlak en de vloerverwarming geeft veel comfort. Kleine tip: de uitleg (uitlegvideo) over het inregelen van de verwarming had m.i. iets uitgebreider gekund; het kostte nog wat zoekwerk op internet om de juiste procedure te vinden. Verder niets dan lof en ik beveel Faber aan iedereen aan.”

De heer E.J. Hoen:

“Mijn insteek bij het benaderen van Faber was dat zij dan alles in één hand hielden. Dat was ook wel zo maar de verschillende onderdelen waren niet altijd even vlekkeloos op elkaar aangesloten.
Het was dus regelmatig maar goed dat er een aannemer bij was om de rancunes op te vangen.
Overigens waren de mensen van Faber altijd goed te bereiken voor overleg en advies en deden ze hun best om dingen die mis gingen netjes af te handelen”

Mevrouw P. Hoogland:

Ze hebben goed gecommuniceerd en gewelig initiatief genomen voor hangende schuifdeuren. Ze hebben geen moeite gespaard om dit ook in een 100 jaar oud huis tot een succes te maken met extra metingen etc.

De heer M. Hendriks:

“De vrachtwagen kwam 10 minuten voor de afgesproken tijd achteruit de straat in rijden, waarna er door de twee medewerkers (Casper en Eric) uitstekend werk is geleverd. Alle vragen werden met geduld beantwoord en ze hebben alles netjes weer achtergelaten.”


Lees meer
over ervaringen met de Faber Comfortvloer op Trustpilot.