×

“Pluspunt? Faber zit er kort op”

Aan het woord;  Peter van der Werve van het bedrijf Rocda Vloerenservice BV

Rocda Vloerenservice B.V. is de specialist in het leveren en aanbrengen van betonnen bedrijfsvloeren die duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn voor projecten in de utiliteitsbouw en de agrarische sector. Rocda is ontstaan uit een overname van Beton Service Nederland BV en is gevestigd in Lemmer waar vandaan alle project locaties door heel Nederland goed te bereiken zijn.

Hoe lang werken jullie samen met Faber Betonpompen?

“Rocda Vloerenservice BV wekt al sinds ongeveer 1998 samen met Faber Betonpompen.
De samenwerking met Faber is altijd goed geweest. Natuurlijk is er wel eens een keer een dingetje maar we weten elkaar te vinden want er is een goed contact onderling.”

Hoe verloopt het onderlinge overleg in de afgelopen jaren?

“De planning is in Creil begonnen en daarna naar Zoeterwoude gegaan. Dat was even wennen want de mentaliteit tussen Noorderlingen en Westerlingen verschilt toch een beetje. En ook al is het via alle planners altijd goed gegaan en zijn het allemaal plezierige werknemers, nu de planning weer via Creil gaat met Paul en Thimo hebben we helemaal korte lijntjes en ze anticiperen goed.”

Kun je iets zeggen over de samenwerking op de bouwplaats?

“De pluspunten van Faber ten opzichte van andere bedrijven is dat ze overal kort opzitten. En we vullen elkaar perfect aan in goede en slechte dingen want alles is bespreekbaar. De machinisten zijn allemaal kundig genoeg en over het algemeen zijn we erg tevreden.”

Kun je Faber Betonpompen waarderen met een cijfer?

“Moet ik een cijfer geven? Dan krijgt Faber een 8.”