×

Vacature: Allround Planner Zoeterwoude

Voor onze afdeling betonpompen en celbeton zijn wij op zoek naar een fulltime:

             Allround Planner

Wat ga je doen?

Snel schakelen, plannen en veel contacten. In deze veelzijdige functie ben je samen met een team van 7 collega’s verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke planning van mensen, grondstoffen en machines. De klant staat centraal in je werk en je hebt zodoende veelvuldig klant contact. Vervolgens zorg jij dat de juiste mensen naar een klus worden gestuurd. Je werkt hiervoor ook nauw samen met de afdeling in- en verkoop. Je bent dus een belangrijke schakel op het gebied van planning en coördinatie voor de afdeling Betonpompen en Celbeton.

Voor de operators, machinisten en werkvoorbereiders ben jij samen met je team het aanspreekpunt omtrent de werkzaamheden, waarbij je dus veel schakelt met klanten en opdrachtgevers. Aspecten die jij verder in deze rol aanpakt zijn voorraadbeheer van materialen / grondstoffen en het inplannen van het onderhoud van onze machines. Dit laatste doe je uiteraard in samenspraak met onze technische dienst.

Wie ben jij?

Jij hebt tenminste een MBO werk- en denkniveau en al enige werkervaring als planner. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling. Jij bent zelf startend, kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Naast een teamspeler ben je in je presentatie en communicatie representatief, altijd op zoek naar mogelijkheden en denk je in oplossingen.

Wat bieden wij:

  • Marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd en/of werkervaring
  • Een laptop en een mobiele telefoon
  • Een enthousiast team en informele werksfeer
  • Ontwikkel- en scholingsmogelijkheden
  • Verlenging naar een vast contract
  • Standplaats Zoeterwoude

Werken bij Faber

Faber Betonpompen heeft vestigingen in Creil, Zoeterwoude, De Goorn en ’s-Hertogenbosch. Met ruim 140 gemotiveerde, vakbekwame en betrokken medewerkers is Faber Betonpompen een groeiend en succesvol familiebedrijf en zijn we het grootste bedrijf in de Nederlandse markt. Daar waar het moeilijk wordt, spitsen wij de oren.       50 jaar toonaangevend in specialistische betonpomp projecten en ruim 30 jaar als 1 van de eerste begonnen met Celbeton in Nederland. Fabers’ eigen R&D team ontwikkelt in ons unieke laboratorium de recepturen van innovatief Celbeton met onnavolgbare isolerende eigenschappen. Door deze voortdurende innovatieve kracht zijn we in staat leidend te blijven in de relatief jonge markt voor Celbeton.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier en wij mailen jou z.s.m. voor meer informatie. Houd ook je spam box goed in de gaten!

 

 

Meer inhoudelijke informatie?

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thimo de Boer  telefoon 06 – 17179469.

Solliciteren

Past deze functie bij jou en wil je de uitdaging aan gaan? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet in jouw mail naar vacature@faberbetonpompen.nl en wie weet versterk jij binnenkort ons team.