×

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Voor uitbreiding van onze afdeling verkoop in Zoeterwoude zijn wij op zoek naar een:

Commercieel Medewerker Binnendienst – 1FTE  

Als gedreven sales medewerker maak jij hét verschil voor onze klanten en ben jij de stem aan de telefoon die onze klanten keer op keer betovert. Door de juiste vragen te stellen kun jij als geen ander de wensen van je klanten achterhalen en ze de beste oplossing bieden. Jij denkt mee, bent vriendelijk en hebt daardoor de gunfactor. Jij krijgt een kick van het behalen van doelen en loopt met een vleugje competiviteit graag voorop in het spel. Ook ben jij een sociaal en betrokken teamlid die  goed kan samenwerken met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Je hebt een divers takenpakket, waarbij de nadruk ligt op het contact met klanten en het uitvoeren van commerciële taken. Kortom, de schakel tussen de klant en de collega’s van de binnen- en buitendienst die bij voorkeur affiniteit heeft met de bouw.

Taken en werkzaamheden:

 • Je onderhoudt telefonisch en via mail een goede relatie met bestaande klanten
 • Je legt moeiteloos contact met nieuwe klanten en weet ze aan ons te binden
 • Je stelt offertes op als een pro
 • Je maakt calculaties en speelt opdrachten door
 • Je verzorgt samen met de collega’s de aftersales

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent een verkooptalent met overtuigingskracht;
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondeling communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over aantoonbaar commerciële ervaring en bent in staat om  relatienetwerken te onderhouden en uit te bouwen;
 • Een aantal jaren werkervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst is een pre;
 • Je bent een gedreven teamplayer en bent in staat om probleemoplossend en zelfstandig te werken;
 • Je bent representatief, creatief en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden;
 • Je hebt affiniteit met de bouw en bent technisch onderlegd of je bent bereid je dit eigen te maken.

Dit bieden wij:

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop en telefoon. Wij bieden jou een contract van 7 mnd. met uitzicht op een vast contract. De mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen en een gezellige werksfeer bij een betrokken team op een vaste werklocatie in Zoeterwoude.

Werken bij Faber

Faber Betonpompen heeft vestigingen in Zoeterwoude, Creil, De Goorn en ‘s-Hertogenbosch.  Met ruim 140 gemotiveerde, vakbekwame en betrokken medewerkers is Faber Betonpompen een groeiend en succesvol familiebedrijf. 50 jaar toonaangevend in specialistische betonpomp projecten en als één van de eerste begonnen met Celbeton in Nederland. Ook beschikken we over een eigen R&D afdeling waar we continu bezig zijn met het onderzoeken en het uitvinden van nieuwe (schuim)betonsoorten voor duurzame oplossingen in de bouw. Wil je meer weten over Faber? Kijk dan even op onze websites faberbetonpompen.nl en fabercomfortvloer.nl

Wij streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin plezier, samenwerking en gelijkheid centraal staan. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een team met leuke en inspirerende collega’s. Zo drinken wij meestentijds gezamenlijk koffie, vieren leuke bedrijfsfeestjes en sluiten we op vrijdag altijd samen de week af met een hapje en een drankje. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt!

Wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaande contactformulier en we nemen snel via de mail contact met je op.

Heb je vragen over de inhoud van de functie?

Neem dan contact op met Dirk Hoogers (manager verkoop) via 06-57206158

Liever meteen solliciteren?

Mail dan je motivatie en CV naar vacature@faberbetonpompen.nl