×

Vacature: Administratief medewerker planning

Voor de vestigingen Zoeterwoude, Creil en De Goorn zijn wij op zoek naar een:

Administratief medewerker planning

Wat ga je doen?

Op de afdeling planning gebeurt er veel en is er genoeg te doen. Wij zijn voor deze functie dan ook op zoek naar een echte aanpakker. Deze functie staat uit voor de vestigingen in Zoeterwoude, Creil en De Goorn. Op deze locaties word je onderdeel van een fijn team. Het betreft een functie van minimaal 28 tot 40 uur per week.

Je gaat onze planning ondersteunen waar nodig. Je zorgt ervoor dat de diverse administratieve werkzaamheden rondom het verwerken van inkomende e-mails, het aanvragen van werkvergunningen en het aanmelden van collega’s op de bouwplaats goed uitgevoerd worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de facturatie en ga jij je, in samenwerking met de financiële afdeling, bezighouden met de crediteurenbeheer.

Dit is een administratieve functie, maar daarnaast heb je soms ook telefonisch of per e-mail contact met onze klanten. Wanneer je volledig ingewerkt bent en jij naast jouw werkzaamheden extra uitdaging zou willen, dan kunnen we jou ook nog leren plannen. Wanneer nodig kun je dan één van onze planners ondersteunen bij de planning of vervangen.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondeling communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt aan de slag met MS office (Word, Excel, Outlook);
 • Het (leren) werken met een ERP systeem is voor jou geen probleem;
 • Je bent accuraat, gestructureerd en klantgericht;
 • Je weet van aanpakken en ziet uitdagingen in je werk.

Met wie werk je samen?

Je hebt veel contact met de collega’s op jouw afdeling en daarnaast met de collega’s van de financiële administratie en verkoop.

Wat bieden wij:

 • Een tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling
 • Salaris dat passend is bij je kennis en ervaring
 • Een laptop en een mobiele telefoon
 • Informele werksfeer in een leuk en hecht team
 • Leuke zomer BBQ en kerstborrel waarin de zelfgebouwde Faber Foodtruck regelmatig wordt ingezet

Werken bij Faber

Faber Betonpompen heeft vestigingen in Zoeterwoude, Creil, De Goorn en ‘s-Hertogenbosch. Met ruim 140 gemotiveerde, vakbekwame en betrokken medewerkers is Faber Betonpompen een groeiend en succesvol bedrijf. 50 jaar toonaangevend in specialistische betonpomp projecten en als één van de eerste begonnen met Celbeton in Nederland. Ook beschikken we over een eigen R&D afdeling waar we continu bezig zijn met het onderzoeken en het uitvinden van nieuwe (schuim)betonsoorten voor duurzame oplossingen in de bouw. Wil je meer weten over Faber? Kijk dan even op onze websites faberbetonpompen.nl en fabercomfortvloer.nl

Wij streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin plezier, samenwerking en gelijkheid centraal staan. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een team met leuke en inspirerende collega’s. Zo drinken wij vaak gezamenlijk koffie, vieren leuke bedrijfsfeestjes en sluiten we op vrijdag samen de week af met een hapje en een drankje. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaande contactformulier:

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via hrm@faberbetonpompen.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

Solliciteren

Past deze functie bij jou en wil je de uitdaging aan gaan? Dan zien we graag je motivatie en CV tegemoet en wie weet versterk jij binnenkort ons team.

Mail je CV en motivatie naar vacature@faberbetonpompen.nl