×

Vacature: Avonturier in de regio’s: Noord en Zuid- Holland en Midden Nederland

WIJ ZOEKEN AVONTURIERS IN DE REGIO’S: NOORD EN ZUID- HOLLAND & MIDDEN NEDERLAND

Ben jij die avonturier die graag elke dag in de buitenlucht werkt en na een gedegen opleiding van een ervaren collega zelfstandig kan functioneren als betonpomp machinist?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij vindt het geen enkel probleem om de dag vroeg te beginnen in deze leuke functie met veel vrijheid. Met jouw enthousiaste instelling heb je er lol in om alleen te werken maar óók samen in een team. Je bent lekker onderweg met jouw goed onderhouden betonpomp en werkt mee aan mooie projecten waar je trots op kan zijn. Je bent klantvriendelijk, staat je mannetje op de bouw en houdt en bewaakt daar het overzicht. Jij bepaalt samen met de uitvoerder de veilige opstelplaats en bent de spil en de verbindende factor tussen de betonleverancier en de verwerkende partij. Dagelijks heb jij contact met je collega’s van de planning.

Wat breng je mee?

  • Jij kunt netjes werken en bent een vroege vogel
  • Jij bent een gedreven, zelfstandige ruwe bolster
  • Je bent in het bezit van minimaal je B rijbewijs
  • En bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C en VCA diploma

Ben jij niet in het bezit van een C rijbewijs of VCA? Dan verzorgen en betalen wij deze voor jou.

Wat bieden wij:

  • Een mooie 5 daagse functie in de buitenlucht (optioneel 4 dagen)
  • Salaris tussen de € 50.000 en € 60.000 per jaar. Genoemd salaris is indicatief en op basis van full time, 5 dagen, inclusief reële aanname aan overwerk en vakantiegeld
  • Contract van 7 mnd. met uitzicht op vast dienstverband
  • Interne opleiding tot machinist en mogelijkheid om je groot rijbewijs en diploma’s te halen
  • Bedrijfskleding, PBM’s, telefoon,- en was vergoeding

Daar er meer is dan werken ben je in het weekend, kerstvakantie en tijdens de zomer schoolvakantie vrij. Daarentegen heb jij er geen moeite mee om vroeg op te staan.

Werken bij Faber:

Faber Betonpompen is al 50 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel en het produceren en leveren van schuimbeton. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot de innovatiefste beton- en schuimbetononderneming van Nederland met vestigingen in Creil, Zoeterwoude,       De Goorn en  ’s-Hertogenbosch. Met een gedreven team van vakbekwame en betrokken medewerkers is Faber Betonpompen een groeiend en succesvol bedrijf met oog voor jou als persoon. Sluit je aan bij ons team van 140 gemotiveerde collega’s en groei met ons mee!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je je gegevens alvast aan ons doorgeven?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier en wij mailen jou z.s.m. voor meer informatie. Houd dus ook je spam box goed in de gaten!

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie?

Bel dan met Thimo de Boer  06-17179469

Liever meteen solliciteren? Mail dan je motivatie en achtergrondinformatie naar vacature@faberbetonpompen.nl dan nemen wij contact met jou op!