×

Vacature: Avonturier Regio Staphorst

WIJ ZOEKEN EEN AVONTURIER REGIO STAPHORST

Ben jij die avonturier die graag elke dag in de buitenlucht werkt en die na een gedegen opleiding van een ervaren collega zelfstandig kan functioneren als mixerpomp machinist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt meerdere klussen op één dag op verschillende adressen in jouw regio Staphorst die o.a. bestaan uit het verpompen van betonmortel t.b.v. betonvloeren, poeren en funderingsbalken. Jij krijgt een goed onderhouden mixerpomp met als standplaats in of nabij Staphorst. Jij vindt het geen enkel probleem om de dag vroeg te beginnen.

Met jouw enthousiaste instelling heb je er lol in om alleen te werken maar óók samen in een team. Jij bent uiteraard klantvriendelijk maar staat je mannetje op de bouw en houdt en bewaakt daar het overzicht. Jij bepaalt samen met de uitvoerder de veilige opstelplaats en bent de spil en de verbindende factor tussen de betonleverancier en de verwerkende partij. Dagelijks heb jij contact met je collega’s van de planning.

Wat breng je mee?

  • Jij kunt netjes werken en bent een vroege vogel
  • Jij bent een gedreven en zelfstandige ruwe bolster
  • Je bent in het bezit van minimaal je B rijbewijs
  • En bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C en VCA diploma

Ben jij niet in het bezit van een C rijbewijs of VCA? Dan verzorgen en betalen wij deze voor jou.

Wat bieden wij:

  • Een mooie 5 daagse functie in de buitenlucht (optioneel 4 dagen)
  • Salaris tussen de € 50.000 en € 60.000 per jaar. Genoemd salaris is indicatief en op basis van full time, 5 dagen, inclusief reële aanname aan overwerk en vakantiegeld
  • Een interne opleiding tot machinist
  • Mogelijkheid om je groot rijbewijs en diploma’s te halen
  • Kerst- en bouwvakborrel en gezamenlijke machinisten dag
  • Bedrijfskleding, PBM’s en telefoonvergoeding

Daar er meer is dan werken ben je in het weekend, kerstvakantie en tijdens de zomer schoolvakantie vrij. Daarentegen heb jij er geen moeite mee om vroeg op te staan.

Werken bij Faber:

Faber Betonpompen is al 50 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel en het produceren en leveren van schuimbeton en is ondertussen uitgegroeid tot de innovatiefste beton- en schuimbetononderneming in Nederland. Met 140 gemotiveerde, vakbekwame en betrokken medewerkers verdeeld over de vestigingen in Creil, Zoeterwoude, De Goorn en  ’s-Hertogenbosch zijn wij nog steeds een groeiend en succesvol familie bedrijf.

Wil je meer inhoudelijke informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Leony Boonen telefoon 06 – 50526247